4. august 2016

ZOO TV får ny forsanger

ZOO TV får i løbet af sommeren 2016 ny forsanger. Eller ”ny” er måske så meget sagt – det bliver nemlig et gensyn med manden, der var med til at starte bandet i midten af 90’erne.

Nuværende forsanger Jacob Sander Linnet takker af efter 16 fantastiske år i ZOO TV, hvoraf de 9 var i front som forsanger. Til at afløse ham kommer ingen ringere end manden, der skabte ZOO TV – André Lyngedal.

André nåede at være forsanger i ZOO TV i 12 år, inden han besluttede sig for at prøve kræfter med sin egen musik i 2006. Siden har han ved flere tidligere lejligheder trådt til, når der var brug for en afløser, og da han fik tilbuddet om at blive permanent medlem af gruppen igen, slog han til med det samme.

”Der er løbet meget vand under broen siden 2006, og jeg føler, at tiden er inde til at genbesøge U2-musikken på et professionelt plan. Bandet er mere sammenspillet end nogensinde, og der er basis for nogle helt fantastiske oplevelser sammen med de her gutter”, siger André.

”Gutterne” – som i denne sammenhæng er guitarist Henning Anthonsen, bassist Jesper Heinz og trommeslager Uffe Winther – vil sammen med André genbesøge hjembyen Haderslev i løbet af de kommende måneder, og til efteråret går turen bl.a. tilbage til Svendborg. Bandet glæder sig meget til det nye samarbejde med deres gamle kollega.

Samtidig vil bandet også benytte lejligheden til at takke Jacob Sander Linnet for de mange års hyggeligt samvær og fantastiske oplevelser og ønsker ham al mulig held og lykke fremover.

ZOO TV er klar til at erobre det danske land endnu engang!

Download pressemeddelelsen her.

Advertisement